Wen-Ho Tseng's The Light of White Reception Center

Wen-Ho Tseng Shares The The Light of White Reception Center

Wen-Ho Tseng, the designer of the highlighted work Wen-Ho Tseng's The Light of White Reception Center demonstrates, After entering the building, we can feel the same sense of pureness as that from the building façade. The designer uses the rectangular white structural walls to support the building, rather than using the traditional beam columns. The French window, complemented with the floor and ceiling in the same color, introduces the daylight into the building appropriately, the design creating the cleaner and purified visual effect. At the courtyard, the patchwork pavements and wanton-grew Myanmar Gardenia create a temperate visual focus in the wide indoor space..

Wen-Ho Tseng's The Light of White Reception Center Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49237

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Promosing Designs homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2019 Promosing Designs - promisingdesigns.com - All Articles